Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Va rugam studiati politicile noastre: Termeni si conditii de utilizare

RETURURI

                Principii generale

                Fibalco Srl pune la dispoziţia clienţilor săi posibilitatea returnării produselor cumpărate online de pe websiteul www.lescarpe.ro.

                Condiții de retur

                Pentru realizarea returului este necesară prezentarea facturii pe care să fie înscris produsul care se doreşte a fi returnat. Pentru finalizarea returului este necesară furnizarea datelor de identificare (nume, prenume, adresă de domiciliu), conform art. 319 din Codul Fiscal, și semnarea dispoziției de plată.

                Situații în care se pot returna produse

                Dacă produsele pe care le-aţi cumpărat nu sunt mărimea sau culoarea potrivite sau descoperiţi că nu sunt potrivite scopului pentru care le-aţi achiziţionat Fibalco Srl vă oferă posibilitatea returnării acestora în scopul schimbării sau rambursării contravalorii acestora.

                IMPORTANT

                Pentru a fi acceptate la retur produsele trebuie să fie noi (să nu fi fost folosite), cu eticheta atașată și în ambalajul original. Transportul produselor se va face pe cheltuiala dumneavoastră.

                Analiza retururilor

                Fibalco Srl îşi rezervă dreptul de a analiza si decide acordarea sau nu a returului pentru fiecare solicitare în parte.

                Procedura de retur

                În cazul în care doriţi să returnaţi produsul, vă rugăm să ne trimiteţi solicitarea pe adresa de email office@lescarpe.ro împreună cu următoarele informaţii: nume şi prenume, numar de telefon, număr comandă, IBAN, nume titular cont bancar, nume bancă, adresă bancă.

                De asemenea aveti posibilitatea de a ne contacta telefonic la numarul de telefon 0743 772 277.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala dvs. prin intermediul curierului desemnat de către Fibalco Srl.

                Dreptul de retragere

                Conform articolului 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014 aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

                Reclamații și sugestii

                Pentru orice reclamaţie şi/sau sugestie în legătura cu returnarea produselor pe www.lescarpe.ro vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail office@lescarpe.ro