Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Va rugam studiati politicile noastre: Termeni si conditii de utilizare

Plati securizate

Modalitatile de plata acceptate sunt:

1. Plata ramburs

La primirea coletului, se achita pretul total de achizitie în numerar curierului de la Fan Courier. De la acesta veti primi un document de primire a banilor, emis de catre firma de curierat, pe care va rugam sa îl pastrati, acesta fiind dovada efectuarii platii. Acest document va este necesar în cazul în care doriti schimbarea/înlocuirea produsului , sau returnarea acestuia si rambursarea banilor.

Din momentul predarii sumei în numerar catre agentul firmei de curierat , se considera ca plata a fost efectuata, transportul si securizarea banilor fiind raspunderea firmei respective.

2. Plata prin card bancar

Se face on-line în momentul efectuarii comenzii. Securizarea platii este asigurata de catre TWISPAY, partener VISA si MASTERCARD, conform standardelor legislatiei Europene în vigoare privind platile online. Suma de plata o constituie pretul total de achizitie afisat în momentul "Finalizarii comenzii", compus din pretul produselor + cheltuieli de transport.