Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Va rugam studiati politicile noastre: Termeni si conditii de utilizare

AVEM CEA MAI LARGĂ OFERTĂ DE INCALTAMINTE DE CEA MAI BUNA CALITATE

MADE IN ROMANIA !

Fabrica noastra din Segarcea, Dolj, in care producem L’Ǝscarpe, și-a început activitatea în septembrie 2004 iar până în prezent aici au fost realizate milioane de perechi de încalţăminte de calitate superioara.

CINE NE RECOMANDA :

original_lescarpe-incaltaminte.png

EXPERIENTA: Cand o lunga experienta de productie se uneste cu o cercetare continua si pasionata a materialelor se nasc produse unice si nemuritoare . L’Ǝscarpe inseamna calitate, tehnologie, atentie la detalii.

Insemna alegerea cu girja a materialelor si accesoriilor, inseamna realizarea produselor cu atentie, manualitate si tehnologii avansate .

EXCELENȚA: este în fiecare gând, în fiecare material, în fiecare lucrare a produselor noastre. Este în toate și în toți aceia care sunt implicati in activitatea noastra.

RESPECTUL: pentru lume, pentru oameni, pentru viață și pentru calitatea sa. Munca noastră nu este un compromis, ci căutarea satisfacției globale.

L’Ǝscarpe: veti putea alege ceva deosebit pentru ca avem calapod comod, design italian, materiale achizitionate din Italia, iar experienta de peste 14 de ani in domeniul productiei de incaltaminte ne permite sa oferim produse de calitate care sa ii satisfaca pe cei mai pretentionsi consumatori.

fabrica-incaltaminte-lescarpe-fibalco (1