Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Va rugam studiati politicile noastre: Termeni si conditii de utilizare

Copii

Sunt 20 produse.

Se afiseaza 1-12 din 20 produs(e)
  • Nou

  Sneakers OLIMPIA bej

  150,00 RON

  Incaltaminte realizata din piele naturala camoscio si napa in combinatii de bej si roz. Interiorul si acoperisul de brant sunt in totalitate din piele. Produsul se inchide cu clapeta prevazuta cu scai. Talpa este foarte usoara si confortabila. Pe bombeu incaltamintea este accesorizata cu nasturei de diferite culori si dimensiuni pentru un plus de originalitate ! Incaltamitea perfecta pentru joaca si plimbari !

 • Sneakers EASY gri cu roz

  150,00 RON

  Incaltaminte realizata din piele naturala in combinatia de culori gri si roz. Interiorul si acoperisul de brant sunt in totalitate din piele. Produsul are elastic ajutand astfel copii sa se incalte si descalte repede si usor. Talpa este foarte confortabila. Produs perfect pentru joaca si plimbari !

 • Sneakers EASY kaki

  150,00 RON

  Incaltaminte realizata din piele naturala camoscio cu model militar. Interiorul si acoperisul de brant sunt in totalitate din piele. Produsul are elastic ajutand astfel copii sa se incalte si descalte repede si usor. Talpa este foarte confortabila. Produs perfect pentru joaca si plimbari !

 • Sneakers ROCKSTAR mov

  150,00 RON

  Incaltaminte realizata din piele naturala mov cu detalii din piele roz. Produsul are model in forma de stea realizat pe partea laterala  exterioara . Interiorul si acoperisul de brant sunt in totalitate din piele. Produsul se inchide cu sireturi de culoare mov. Talpa este foarte usoara si confortabila. Produs perfect pentru joaca si plimbari !

 • Sneakers ROCKSTAR blu navy

  150,00 RON

  Incaltaminte realizata din piele naturala blu navy cu detalii din piele portocalie. Produsul are model in forma de stea realizat pe partea laterala  exterioara . Interiorul si acoperisul de brant sunt in totalitate din piele. Produsul se inchide cu sireturi de culoare albastra. Talpa este foarte usoara si confortabila. Produs perfect pentru joaca si plimbari !

 • Sneakers cu clapete BUTTER galbeni

  150,00 RON

  Incaltaminte realizata din piele naturala camoscio. Interiorul este realizat din piele si material textil . Acoperisul de brant este in totalitate din piele. Produsul este prevazut cu clapete cu scai ajutand astfel copii sa se incalte si descalte repede si usor. Talpa este foarte confortabila. Produs perfect pentru joaca si plimbari !

 • Sneakers cu clapete BUTTER bleu

  150,00 RON

  Incaltaminte realizata din piele naturala camoscio. Interiorul este realizat din piele si material textil . Acoperisul de brant este in totalitate din piele. Produsul este prevazut cu clapete cu scai ajutand astfel copii sa se incalte si descalte repede si usor. Talpa este foarte confortabila. Produs perfect pentru joaca si plimbari !

 • Sneakers COSMO roz

  150,00 RON

  Incaltaminte realizata din piele naturala perforata in combinatie cu piele intoarsa (camoscio). Interiorul este realizat din piele si material inflorat. Acoperisul de brant este in totalitate din piele. Produsul se inchide cu sireturi de culoare roz. Talpa este foarte usoara si confortabila. Produs ideal pentru joaca si plimbari !

 • Sneakers COSMO verzi

  150,00 RON

  Incaltaminte realizata din piele naturala perforata in combinatie cu piele intoarsa (camoscio). Pielea este de culoare verde pistacchio! Interiorul este realizat din piele si material denim. Acoperisul de brant este in totalitate din piele. Produsul se inchide cu sireturi de culoare alba. Talpa este foarte usoara si confortabila. Produs ideal pentru joaca si plimbari !

 • Sneakers POWER bej

  150,00 RON

  Incaltaminte realizata din piele naturala in combinatii de culori : bej si glitter auriu . Interiorul si acoperisul de brant sunt in totalitate din piele. Produsul se inchide cu sireturi de culoare alba. Talpa este foarte usoara si confortabila. Produs perfect pentru joaca si plimbari !

 • Sneakers POWER verzi

  150,00 RON

  Incaltaminte realizata din piele naturala in combinatii de verde. Interiorul si acoperisul de brant sunt in totalitate din piele. Produsul se inchide cu sireturi de culoare verde. Talpa este foarte usoara si confortabila. Produs perfect pentru joaca si plimbari !

 • Sneakers POWER argintii

  150,00 RON

  Incaltaminte realizata din piele naturala in combinatii de argintiu. Interiorul si acoperisul de brant sunt in totalitate din piele. Produsul se inchide cu sireturi de culoare alba. Talpa este foarte usoara si confortabila. Produs perfect pentru joaca si plimbari !